Ansigtsbehandling

Ansigtsbehandling på Frederiksberg – med fokus på synlige resultater

Alle hudtyper er forskellige og skal naturligvis behandles individuelt. Hos Revebel vil du møde veluddannede og erfarne kosmetologer. Vi lytter til dine ønsker og i fællesskab finder vi frem til den bedst mulige behandling til netop din hud.

En ansigtsbehandling starter med en hudanalyse – specielt tilpasset din hud. En ansigtsbehandling skal, ud over at fjerne døde hudceller og urenheder, øge blodgennemstrømningen og tilføre huden alle de aktive stoffer, der giver ansigtet en sund og frisk glød. Resultatet er en blød og smidig hud, der fremstår klar og frisk. Udover vores almene ansigtsbehandling, tilbyder vi en række specialiserede typer af ansigtspleje, som du kan læse mere om her på siden.

 

Resultatet af en ansigtsbehandling er en blød og smidig hud, der fremtræder klar og frisk. Ud over vores almene ansigtsbehandling, tilbyder vi en række specialiserede typer af ansigtspleje, som du kan læse mere om her på siden.

Ansigtsbehandlinger hos Revebel
Vi tilbyder blandt andet:

  • Dybderensende ansigtsbehandling
  • Ansigtsbehandling inklusiv make-up
  • Behandling af akne
  • Ansigtsbehandling rettet mod teenagere

… og du kan også få en lang række specialiserede typer af ansigtsbehandlinger som f.eks.

  • Hydrooptimale: Den ultimative fugtbehandling
  • Decléor Aroma Expert Antiage – intensiv antirynke behandling
  • Oxygen lift behandling med diamantslibning (Madonna’s behandling)
  • Fugtsyrebehandlinger med PRIORI Adaptive Skincare

Se alle vores behandlinger og priser her.

 

Kropsbehandlinger

Forkæl dig selv med en kropsbehandling. Prøv en af vores afslappende og afstressende kropsplejebehandlinger. Det er ikke kun ansigtshuden, der behøver pleje, men også huden på kroppen. Mange oplever at huden strammer og skaller, eller bliver nopret, uren og/eller tør. Ligeledes oplever især mange kvinder cellulite (appelsinhud), slapt bindevæv og strækmærker. De fleste er ikke så omhyggelig med at passe deres hud på kroppen, da vi jo er varmt klædt på det meste af året. Og hverdagens stress og jag, gør at vi prioriterer ansigtet først.

Revebels kropsbehandlinger exfolierer kroppen, tilfører den fugt og velduftende aktive planteolier og gør huden blød og smidig, samtidig med ultimativ afslapning og velvære. Du får selvfølgelig også vejledning om vedligeholdende pleje derhjemme.

Ansigtsbehandling på Frederiksberg – Ring og book en tid

Ønsker du en ansigtsbehandling på Frederiksberg, er du velkommen til at kontakte Revebel telefonisk på 33 23 03 00, så tager vi en snak om, hvad lige præcis du har brug for. Vi glæder sig os til at tale med dig.

Revebel – 30 års erfaring med skønhed og velvære

Hos Revebel har vi over 30 års erfaring med hudpleje, skønhed og velvære. Skønhedsklinikken består af fem dygtige kosmetologer, som kan give dig råd og vejledning omkring ansigtsbehandling her på Frederiksberg.

Du kan møde os i klinikken hver dag:

Lene Holmelund – aut. kosmetolog
Tine Kastrup – aut. kosmetolog
Astrid Friis – aut. kosmetolog
Emilia Palna Jensen – aut. kosmetolog

Sidebar

SKØNHED & HUDPLEJE

Hos Revebel tilbyder vi et bredt udvalg af behandlinger indenfor skønhedspleje i højeste kvalitet

Ansigtsbehandling

Ansigtsbehandling

Epilering

Epilering

Voksbehandling

Voksbehandling

Eyelash lift

Eyelash lift

Hænder & fødder

Hænder & fødder

Teenage behandling

Teenage behandling