Hænder & fødder

Shellac, pedicure og manicure på Frederiksberg – Velplejede hænder og fødder

Revebel har i 30 år tilbudt manicure og pedicure på Frederiksberg. Vi tilbyder blandt andet Shellac både ved manicure og pedicure. Hos Revebel på Frederiksberg går vi altid i dialog med dig om dine ønsker, og vi sørger for at give dig en grundig vejledning om, hvordan du kan pleje dine hænder og fødder derhjemme.

Fuldend din skønhed – Pedicure, manicure og Shellac på Frederiksberg

Hos Revebel har vi flere forskellige behandlinger inden for manicure og pedicure, som kan give dig en afstressende følelse af velvære. I en travl hverdag kan det være vigtigt med en time eller to til sig selv. Forkæl regelmæssigt dine hænder og fødder med en plejende manicure og pedicure her på Frederiksberg. Resultatet er et altid velplejet ydre, som smitter af på din personlige udstråling.

 

 

En manicurebehandling består af:

Neglene files og efter et håndbad, ordnes neglebåndene. Dernæst giver vi en blid håndpeeling og håndmassage. Vælg mellem polerede negle og paraffinbehandling, neglelak eller Shellac.

Smukke velplejede negle – Shellac hos Revebel, Frederiksberg

Hos Revebel kan vi tilbyde Shellac til manicure og pedicure. Shellac er en neglelak, der holder i op til 14 dage, og aftagning er nemt og enkelt – du behøver f.eks. ikke at file på neglene for at fjerne Shellac’en. Vi tilbyder Shellac i et væld af farver og toner, og du kan altid tale med vores kosmetolog om hvad, der passer bedst til dig.

Du kan få et overblik over alle vores behandlinger og priser her.

 

Book tid hos Revebel – Manicure og pedicure på Frederiksberg

Du kan kontakte Revebel på 33230300, hvor du kan booke tid. Vores kosmetologer har alle mange års erfaring med manicure og pedicure her på Frederiksberg. Vi glæder os til at forkæle dig.

Revebel – 30 års erfaring med skønhed og velvære

Hos Revebel har vi over 30 års erfaring med hudpleje, skønhed og velvære. Skønhedsklinikken består af fem dygtige kosmetologer, som kan give dig råd og vejledning omkring pedicure og manicure her på Frederiksberg.

Kontakt

Vi bruger kun de bedste produkter

Følg os på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Invalid Feed ID.

Skriv til os

33230300