Voksbehandling

Voksbehandling på Frederiksberg – Kom af med uønsket hårvækst

Revebel har 30 års erfaring med hårfjerning og voksbehandling. Nyd en silkeblød og glat overflade efter en professionel voksbehandling i vores klinik på Frederiksberg. Vi tilbyder en lang række forskellige voksbehandlinger til både mænd og kvinder. Alle behandlinger udføres med varm voks for at sikre, at alle enkelthår fjernes med rod. Resultatet bliver en silkeblød hud, som holder længere.

Skånsom voksbehandling på Frederiksberg

Se vores priser på voksbehandling her.

Brasiliansk voks til kvinder – Frederiksberg, København

Ud over almen voksbehandling for eksempel på arme, ben, skuldre, ryg, bryst, mave og ansigt  tilbyder vi også brasiliansk voks til kvinder  i vores klink på Frederiksberg, København.

En intim voksbehandling er en tillidsfuld affære – og vi sørger altid for afslappende og trygge omgivelser, og vi benytter naturligvis kun certificerede produkter.

Vores søde intimvoksekspert Ayasofia ❤️ vil være i klinikken hver mandag og tirsdag.
Bliv klar til bikinisæsonen og brug dette link for at booke tid hos Ayasofia 🫶

Du får en god vejledning om, hvordan du vedligeholder behandlingen bedst muligt derhjemme for at undgå røde knopper eller irriteret hud.

 

 

Book tid hos Revebel – Professionel voks på Frederiksberg

Du kan kontakte Revebel på 33230300, hvor du kan booke tid. Vores fem kosmetologer har alle mange års erfaring med voksbehandlinger her på Frederiksberg. Vi glæder os til at tage imod dig.

Revebel – 30 års erfaring med skønhed og velvære
Hos Revebel har vi over 30 års erfaring med hudpleje, skønhed og velvære. Skønhedsklinikken består af fem dygtige kosmetologer, som kan give dig råd og vejledning omkring voksbehandling her på Frederiksberg.

Kontakt

Vi bruger kun de bedste produkter

Følg os på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Invalid Feed ID.

Skriv til os

33230300