Voksbehandling

Voksbehandling på Frederiksberg – Kom af med uønsket hårvækst

Revebel har 30 års erfaring med hårfjerning og voksbehandling. Nyd en silkeblød og glat overflade efter en professionel voksbehandling i vores klinik på Frederiksberg. Vi tilbyder en lang række forskellige voksbehandlinger til både mænd og kvinder. Alle behandlinger udføres med varm voks for at sikre, at alle enkelthår fjernes med rod. Resultatet bliver en silkeblød hud, som holder længere.

Skånsom voksbehandling på Frederiksberg

Lycon wax er fra Australien og er unik ved at den fjerner hår i begge groretninger. Der påføres først en beskyttende olie på huden og voksen lægges på med engangsspatler. Denne type voks giver en mindre smertefuld og en mere skånsom voksbehandling.

Brasiliansk voks til kvinder – Frederiksberg, København

Ud over almen voksbehandling for eksempel på arme, ben, skuldre, ryg, bryst, mave og ansigt  tilbyder vi også brasiliansk voks til kvinder  i vores klink på Frederiksberg, København.

En intim voksbehandling er en tillidsfuld affære – og vi sørger altid for afslappende og trygge omgivelser, og vi benytter naturligvis kun certificerede produkter. . Et af markedets bedste er Lycon, som vi anvender i klinikken til intimvoks. Voksen adskiller sig fra andre typer voks ved at der påføres en pre-waxing oil som beskytter huden, inden selve voksbehandlingen igangsættes. Dette gør, at selv den sarteste hud kan tåle behandlingen.

Du får en god vejledning om, hvordan du vedligeholder behandlingen bedst muligt derhjemme for at undgå røde knopper eller irriteret hud.

Se vores priser på voksbehandling her.

 

Book tid hos Revebel – Professionel voks på Frederiksberg

Du kan kontakte Revebel på 33 23 03 00, hvor du kan booke tid. Vores fem kosmetologer har alle mange års erfaring med voksbehandlinger her på Frederiksberg. Vi glæder os til at tage imod dig.

Revebel – 30 års erfaring med skønhed og velvære
Hos Revebel har vi over 30 års erfaring med hudpleje, skønhed og velvære. Skønhedsklinikken består af fem dygtige kosmetologer, som kan give dig råd og vejledning omkring voksbehandling her på Frederiksberg.

Sidebar

SKØNHED & HUDPLEJE

Hos Revebel tilbyder vi et bredt udvalg af behandlinger indenfor skønhedspleje i højeste kvalitet

Ansigtsbehandling

Ansigtsbehandling

Epilering

Epilering

Voksbehandling

Voksbehandling

Eyelash lift

Eyelash lift

Hænder & fødder

Hænder & fødder

Teenage behandling

Teenage behandling